ההורים של אשתי הם אנשים נפלאים.
אני מאוד אוהב אותם.
אנשים פשוטים, עם לב ענק, ומלא הפתעות!
הבית שלהם תמיד מלא בכל טוב.
אסתר, אמא של אשתי, מבשלת נפלא.
התפקיד של טוביה, הוא לקנות לה את המצרכים הטובים והטריים ביותר, בשוק הכרמל!
אחת ההפתעות הטעימות שאסתר מכינה, זה עוגה בקופסת שימורים!!
בפעם האחרונה שהיא הכינה את זה, ביקשתי לצלם. כדי שגם אתם תהנו (לפחות מהרעיון).
המתכון עצמו לעוגה שמור במוחה הקודח של אסתר.
מה שאני יודע הוא שהיא הכינה עוגה טעימה עם הרבה תמרים ואגוזים.
תהליך הכנת העוגה הוא כזה
1. מנקים היטב את הפחית משאריות המזון שהיה מאוחסן וכמובן, הריח שלו...
2. משמנים את שטח הפנים. (רצוי להיזהר שלא להיחתך משפתי הפחית, החדות).
3. מכינים בלילת עוגה יבשה שאוהבים. (יכול להיות כל עוגה)
4. מכניסים לתנור שחומם מראש.
5. מוציאים בזהירות מהתנור ומניחים שתתקרר.
6. בעזרת פותחן קופסאות שימורים, פותחים את הצד הסגור של הקופסא.
7. דוחפים בזהירות את העוגה החוצה.
8. מכינים שתייה חמה, פורסים ונהנים מהעוגה הטעימה!
תהנו!!

